BÜYÜKÇEKMECE İMAM HATİP ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ

02.12.2023 67

Büyükçekmece İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi, öğrencilerin akademik, sosyal, duygusal ve psikolojik gelişimlerine destek olmak için kurulmuştur. Rehberlik hizmetleri, öğrencilerin okul başarısını artırmak, özgüvenlerini geliştirmek, kendilerini tanımalarına yardımcı olmak ve gelecekteki kariyer hedeflerine ulaşmalarını desteklemek amacıyla verilmektedir.

Rehberlik servisi, öğrencilerle bireysel görüşmeler yaparak onların sorunlarını dinler ve çözüm önerileri sunar. Bunun yanı sıra, öğrencilere grup çalışmaları, seminerler ve atölyeler düzenleyerek, kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Rehberlik servisi ayrıca, öğrencilerin aileleri ile de işbirliği yapar. Ailelerin öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaları için eğitici etkinlikler düzenler ve ailelerin okul ile iletişimini güçlendirir. Büyükçekmece İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde gelişmelerini desteklemek için çalışmalarını sürdürmektedir.

02-12-2023