Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var

14.02.2018 148

Büyükçekmece İmam Hatip Ortaokulu olararak  İnsani Yardım Vakfının yürüttüğü "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var(İyilikle Yarışan Sınıflar)" Projesine öğrencilerimizle beraber destek vermekteyiz.Bu proje sayesinde öğrencilerimiz hem dünyanın her yerindeki yetimlere sahib çıkarken ;insani olarak da  yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu kavramaktadırlar.

Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var projesi İHH İnsani Yardım Vakfı’nın başvurusu ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın 88013337-821.99-E.12723887 sayılı 23.08.2017 tarihli onayıyla “Türkiye geneli tüm resmi/özel okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde özel ve devlet okulu ayırımı yapılmaksızın gönüllülük esası çerçevesinde ilgili projeye desteğin sağlanması” kaydıyla kabul edilmiştir.